Samen Eten

Esters Welzijn - Samen Eten - pannetjeElke eerste vrijdag van de maand wordt “Samen Eten” georganiseerd in ‘t Dorpshuus. Vanaf 17.00 uur ben je welkom en rond 17.30 uur beginnen we met het eten. Daarna is er tot 19.30 uur de mogelijkheid om nog na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Uitnodigingen voor het samen eten worden huis aan huis verspreid. Iedereen is van harte welkom om samen met andere dorpsgenoten, groot en klein, jong en oud aan te schuiven.  Je bent ook welkom als je nog geen lid van Esters Welzijn bent, maar als het je goed bevalt en vaker wilt komen verwachten we dat je lid wordt van Esters Welzijn. Leden mogen 1 introducee van buiten Escharen meenemen.

De kosten zijn € 12,50 per persoon. Hiervoor wordt je een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht aangeboden. Koffie en thee worden door het Esters Welzijn aangeboden. Water staat op tafel, overige drankjes zijn voor eigen kosten. Je betaalt contant bij binnenkomst.

Als je mee wilt eten meld je dan aan. Dit kan tot de maandag voorafgaande aan de vrijdag waarop je wilt mee-eten. Je doet dit door te bellen naar Esters Welzijn 06-82169393 of door te mailen naar info@esterswelzijn.nl. Of je levert het antwoordstrookje van de uitnodigingsfolder in tijdens ’t Esters Uurke op woensdagochtend tussen 10 en 12 in ‘t Dorpshuus. Mocht je na aanmelding door onvoorziene omstandigheden niet mee kunnen eten, dan kun je je kosteloos afmelden tot donderdag voorafgaande aan de vrijdag waarvoor je je had opgegeven.

Iedereen die mee wil helpen is van harte welkom. Voor meer informatie bel het Esters Welzijn of loop binnen tijdens het Esters uurke.