Wandelen met Esters Welzijn

Esters Uurke aan de wandel  

Deze brief is een uitnodiging aan alle mensen uit Escharen, die het leuk zouden vinden om op woensdagochtend vanaf 10 uur een blokje om of wat verder te wandelen met dorpsgenoten.

Elke woensdag vanaf 2 juni 2021 verzamelen we ons om 10.00 op de parkeerplaats bij de school aan de Graafschedijk.            

(zo lang er aan de wegen rondom het dorpsplein gewerkt wordt) 

Aanmelden vooraf is niet nodig.

We kleden ons passend bij de weersomstandigheden. Het gaat altijd door. Je bepaalt zelf of de omstandigheden van de dag je aanspreken voor een wandeling(etje).

We stellen ter plaatse kleine groepjes samen afhankelijk van de afstand die mensen graag willen lopen.  Dit kan variëren van een rondje rond de school tot rondje Raamdal of Gassels bos. 

Er zullen voor elke afstand vrijwilligers zijn zodat je nooit alleen hoeft te lopen. We lopen ook bij een paar mensen langs huis, die niet in de gelegenheid zijn om mee te wandelen maar wel graag in de voortuin even buurten met wandelende dorpsgenoten. Voor deze mensen zeggen we “Als we weten dat je het op prijs stelt, bellen we bij je aan”, bel of mail dan even met Esters Welzijn.

We nemen de coronaregels in acht:  Bij klachten blijf je zeker thuis, geen handen schudden, afstand houden tot elkaar, elkaar vriendelijk helpen herinneren aan deze regels.

De eindtijd is afhankelijk van de afstand en de klets. 

Mensen die te voet minder mobiel zijn mogen rollend deelnemen. 

Groeten Bestuur Esters Welzijn.

The event is finished.

Datum

jun 23 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 00:00
Bovenkant